На проведена среща с участието на офисите на ЗК Лев

...
На проведена среща с участието на офисите на ЗК Лев
Коментари Харесай

Лев Инс вече е на международните пазари

На извършена среща с присъединяване на офисите на ЗК „ Лев Инс “ в европейските страни и повече от 300 чиновници от централния офис и териториалните структури на сдружението, се взе решение датата 21.02.2021 година да се приема за повратна точка и начало на нова ера в историята на компанията . В онлайн събитието участваха израелските акционери, които потвърдиха, че задачата на основаването на компанията преди 25 години намира своето измерение в този момент стъпвайки на европейския пазар.
Орен Елимелех – сътрудник на ЗК „ Лев Инс “ е още по-уверен, че със своята експертиза и дружно с мениджмънта в София и офисите в Гърция, Италия, Румъния, Германия, Швеция, Испания, Полша и Англия ще реализираме стратегическата цел в киберзастраховнето. Започнахме преди близо 3 години, с желанието да се нареждаме като неконвенционален бранд на киберзастрахователния пазар в Европа, днешните проучвания демонстрират, че методът ни е настоящ. Благодарение на личния ни високотехнологичен център по киберсигурност (SOC) и интернационален колцентър, постигнахме изпреварващо пазара стратегическо позициониране.
Вече сполучливо работим с най-големите корпоративни клиенти в Полша, Италия и Гърция и получихме сериозна оценка по отношение на новаторските ни решения от дребния и междинен бизнес.
На емблематичната ни среща получихме утвърждението и поддръжката на Дан Шомон – политически съветник на президента Барак Обама и съветник по развиването на интернационалния бизнес.
„ Впечатлен съм, че Лев Инс работят изпреварващо, създавайки решения за дребния и междинен бизнес в предизвикателната за всички пандемична обстановка, което е положително обществено и бизнес бъдеще. ” – показа Дан Шомон след срещата.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР