На протести на „Възраждане“ досега никога не е имало провокатори.

...
На протести на „Възраждане“ досега никога не е имало провокатори.
Коментари Харесай

Костадинов: На протести на „Възраждане“ досега никога не е имало провокатори


На митинги на „ Възраждане “ до момента в никакъв случай не е имало провокатори. На митинга на 12 януари се пробваха да се появят двама души и хората, които отговаряха за реда и сигурността на нашият митинг, ги предадоха на органите на реда. Единият се оказа, че малко е злоупотребил с алкохол.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ водачът на „ Възраждане “, откакто през днешния ден партията провежда нов митинг против зеления документ и Коронавирус ограниченията у нас.

„ Протестирахме против това, че макар приветстваното от нас желание за поетапно унищожаване на зеления документ, това не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветстваме и стадиите, само че за какво те би трябвало да бъдат толкоз раздалечени във времето, има месец. Спокойно това би било да се случи в границите на 7-10 дни. До 5 март към този момент зеленият документ и всички ограничавания, свързани с него, да бъдат изпратени в историята “, съобщи още той.

Според него предходната седмица е имало директна идеологическа измама.

„ Излезе министърът на вътрешните работи и обясняваше по какъв начин се чакат провокации и то от престъпно проявени лица. Изпитах дежа вю. Имах възприятието, че се е върнал духът на Младен Маринов и е обсебил Бойко Рашков, тъй като тези приказки ги слушахме през 2020 година “, сподели още Костадинов.

По думите му продължава да се натрупа публично неодобрение по отношение на цялостната политика на държавното управление, по тази причина че има неумение или по-скоро отвращение да се овладее ценовия потрес.

„ Прогнозирам, че този парламент може и да не изкара шест месеца “, съобщи още водачът на „ Възраждане “.

„ Не сме съгласни, че продължава тестването на децата ни в учебно заведение. В новия бюджет са очакван 76 млн. лева за хартиени пликчета, в които децата ни плюят, с цел да бъдат позволени до образователни занятия. България не е бедна, само че не е и чак толкоз богат страна, че да можем да си позволим да изхвърлим 76 млн. лева на улицата “, добави Костадинов.

Вижте повече във видеото .

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР