На протеста вече няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха

...
На протеста вече няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха
Коментари Харесай

Марешки: Няма логика 6-7 месеца преди изборите да правим извънредни избори

" На митинга към този момент няма хора. Манолова, Радев, Бабикян, Лупи убиха митинга. Аз вървях пешком, с цел да стигна до малкия екран. Видях двама протестиращи да си вършат селфита и да си приказват: " Еба*ме им ма*ката на тия ". Извинявам се за думите си, само че това чух от тези двама провокатори ", това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът и водач на " Воля " Веселин Марешки, който разяснява продължаващите антиправителствени митинги.

" 20-30 индивида са блокирали " Орлов мост " и основават безпорядък. Това е митингът сега. Знаете ли какъв брой хора са блокирани. Сред тях несъмнено има заболели, бременни.

20 лумпени опорочиха митинга. Тези лумпени изгониха младите и заслужено протестиращи жители. След 6-7 месеца има постоянни избори. Там се стачкува, с бюлетина ", продължи Марешки.

" Аз съм подготвен незабавно да си подам оставката, само че това би трябвало да направи и Румен Радев. Няма по какъв начин да допуснем той и Българска социалистическа партия да влязат през задния вход във властта. Българска социалистическа партия желаят да си седят в Народното събрание и да прибират по 1 млн. лв. на месец от дотации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР