На протеста съм, защото това е нормалният акт на гражданското

...
На протеста съм, защото това е нормалният акт на гражданското
Коментари Харесай

Две трети от лекарите в България са зад д-р Димитров

На митинга съм, тъй като това е естественият акт на гражданското общество.  Затова ходехме по митинги, по тази причина ходехме по площади. И какво получихме - безхаберието на институциите. Кой следи какви ги правят тези плъхове, гризачи, бълхи и всевъзможни влечуги, откакто излязат от пандиза? Някоя институция интересува ли се по какъв начин те си изкарват хляба и по какъв метод живеят? Затворът превъзпитателно институция ли е, или създава още по-големи нарушители? Това, което прави Пловдив сега - от Регионалната лекарска гилдия ще излезем с декларация в поддръжка на сътрудника. Имаме поддръжката и на Столичната гилдия, както и от Старозагорската гилдия. Това са повече от две трети от лекарите в България.

Всички поддържат настояванията на пловдивчани и упорстват за законодателни начинания, тъй като в началото това, което беше заложено 1997-2001 година, Конституционният съд го промени. Не е обикновено да бъдат изнасилвани старици, а рецидивистите да не престават да се разкарват на независимост.  

Познавам и доктор Иван Димитров, и татко му, тъй като той ми е бил един от главните съветници в моята професионална кариера в годините. Той е един от най-хубавите лекари по образна диагностика в България.  

Всеки един от нас би постъпил по този метод. Той не е човек, който да се крие.  Той е човек с лице и това, което се случва, е ненормално. Прокуратурата направи следващия си гаф с неговото задържане за 72 часа. Ако го държат там единствено с цел да го предпазят от вендета, желая да попитам: от кого го защищават, от другите гризачи ли? Та нали полицията знае кои са те? Призоваваме целият престъпен контингент да бъде съществено мониториран. Това е апелът на лекарите.

Това е един човек, който от наряди се прибира у дома, и назад. На всичкото от горната страна да бъде ограбван, а и да му посегнат с хладно оръжие. Това е естествен акт за мен. Ако на мен ми се случи, ще работя по същия метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР