На протеста на Възраждане в сряда, когато бе направен и

...
На протеста на Възраждане в сряда, когато бе направен и
Коментари Харесай

Възраждане открили на протеста си провокатори и чули странни мнения

На митинга на " Възраждане " в сряда, когато бе изработен и опит за взлом на вратите на Народното събрание, е имало провокатори. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от партията Петър Петров.

" Установихме провокатори. Един човек е бил арестуван с газов револвер, който, държа да отбележа, няма нищо общо с " Възраждане ". А вторият човек е предаден персонално на полицията от наш стюард, тъй като направихме всички вероятни дейности, с цел да подсигурим реда на митинга ", сподели националният представител.

Петров отхвърли също по този начин от партията да са отправяли апел за навлизане в Народното събрание, макар думите на Костадин Костадинов още от края на декември, че " нищо няма да спре жителите да влязат ".

" Призовахме хората да насочат своите запитвания към народните представители, в резултат на което аз спомагах на 15 от протестиращите да се срещнат с представители на институцията ", съобщи той. И повтори: " Не сме карали никой. "

Протестът в сряда бил " либерален " и освен на партия " Възраждане ", по тази причина по микрофоните се чули всевъзможни отзиви, включая и " някои странни ". " Ние сме дали думата на всеки, тъй че не ни дръжте виновни, както и за провокации, които, както знаете, не можем да направляваме на 100% ", добави Петров.

От партията на Костадинов се надяват на " вразумяване " от страна на ръководещото болшинство във връзка с зелените документи и са подготвени на нови митинги, в случай че това не стане факт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР