На протест пред сградата на кметството в столичния район Красно

...
На протест пред сградата на кметството в столичния район Красно
Коментари Харесай

На протест поискаха оставката на кметицата на район Красно село

На митинг пред постройката на кметството в столичния регион " Красно село " поданици на региона желаеха оставката на кметицата Росина Станиславова.

Протестът беше проведен от Инициативен комитет, а сбирката беше наречена " публично разискване с искане за оставката на Росина Станиславова ".

Организаторите на митинга бяха поканили представители на всички политически сили и самата Станиславова, само че никой от тях не пристигна.

" Нашият комитет към този момент 2 години се бори против безобразията и закононарушенията на Росина Станиславова, само че формираните прокурорски преписки и производства от КПКОНПИ - преляха чашата! ", пишат основателите.

Те споделиха, че са организирали публично разискване, тъй като такива към този момент в техния регион нямало и решили да си създадат сами.

В началото на декември заяви, че е почнала нова инспекция против кметицата на " Красно село " Росина Станиславова по съмнения за нарушавания при публични поръчки.

Срещу нея към този момент имаше две производства със заключението, че е в спор на ползи, тъй като е назначила себе си за началник на европроект за топъл обяд, както и щерка си за помощник.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР