На протест пред посолството на Гърция в София се събраха

...
На протест пред посолството на Гърция в София се събраха
Коментари Харесай

Фенове на Ботев на протест пред посолството на Гърция

На митинг пред посолството на Гърция в София се събраха почитатели на „ Ботев " Пловдив. Исканията им са за обективно следствие на убийството на Тоско Бозаджийски.

28-годишният футболен почитател почина при започване на януари в Солун, откакто беше атакуван от група ултраси, а по-късно - блъснат от кола.

Прецизно следствие, което ще разкрие цялата истина за убийството на Тоско, както и по-късно обективни санкции за виновниците. Това са главните претенции на протестиращите, измежду които са и близки, и другари на Тоско Бозаджийски. Към момента обвинени са двама души, само че очевидци на нападението в Солун настояват, че закононарушението е осъществено от близо 20 души.

Делото за убийството в Галиче и за гибелта на Тоско Бозаджийски отиват на специфичен контрол

"Ясно е, че футболното безчинство няма да спре в никакъв случай. Но ние би трябвало да подкрепим нашия другар - по тази причина сме тука ", съобщи бащата на Тоско Георги Бозаджийски.

В началото на седмицата близки на Тоско Бозаджийски се срещнаха с премиера и основния прокурор. След срещата стана ясно, че България стартира редом следствие на всички обстоятелства и условия към гибелта на младия мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР