На прощаване (2018), новият късометражен филм, посветен на Христо Ботев,

...
На прощаване (2018), новият късометражен филм, посветен на Христо Ботев,
Коментари Харесай

Филмът за Ботев „На прощаване“ вече е достъпен за гледане в интернет

" На сбогуване " (2018), новият късометражен филм, отдаден на Христо Ботев, към този момент може да бъде гледан във видео платформата Vimeo.
За това осведомиха създателите на 27-минутната лента – Борислав Марков и Атанас Янев – във фейсбук страницата на плана, озаглавена „ На сбогуване – филм за Ботев “.
Филмът може да бъде гледан тук.
" За символичната сума от 3.49 $, които се заплащат електронно и еднократно, получавате правото да гледате един път лентата в границите на идващите 48 часа, без значение къде се намирате в съответния миг.
Филмовата версия е с дълготрайност 27 минути, които никога няма да Ви оставят безразлични и равнодушни към личността на Христо Ботев и трагичната ера, в която е живял. Скоро ще осигурим и опция за гледане на екранното произведение с съветски и британски надписи, за които няма да е належащо в допълнение възнаграждение от Ваша страна.
Държим да отбележим, че през шестте месеца, откогато „ На сбогуване “ беше разгласен за действителен, екипът ни мина през доста компликации и премеждия от най-различно естество, които в доста случаи даже не бихте могли да си визиите.
Единственото значимо нещо обаче е, че останахме правилни на себе си, на своите полезности и на продукцията, в която вложихме толкоз доста труд, обич и ограничения в границите на две години. Отново подчертаваме, че не сме получавали нито държавно, нито частно, нито каквото и да било друго финансиране от който и да било, и когато и да било – целият план е осъществен напълно с наши персонални средства ", споделят създателите на плана. 
" Резултатът е, че един справедлив, пълностоен, настоящ, актуален и некомерсиален роман за великата Ботева персона, в последна сметка ще може да доближи до фенове от целия свят. Вярваме, че „ На сбогуване “ ще съставлява интерес и за многото наши сънародници зад граница. Защото България е по-голяма и мощна, в сравнение с наподобява! ", прибавят те. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР