На прохода Шипка времето е облачно, пътните настилки са частично

...
На прохода Шипка времето е облачно, пътните настилки са частично
Коментари Харесай

На прохода Шипка времето е облачно, пътните настилки са частично заледени и обработени

На прохода Шипка времето е облачно, пътните настилки са отчасти заледени и обработени, заяви за Българска телеграфна агенция дежурният оператор в Областно пътно ръководство (ОПУ) - Стара Загора. Температурата е минус 2 градуса, а видимостта е понижена до 50 метра заради мъгла. 

За участниците в честването на Трети март на върха на прохода „ Шипка “ придвижването на пътни транспортни средства е еднопосочно от Габрово и Казанлък към върха до 12:30 през днешния ден, а паркирането се прави по предписание на органите на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи Габрово и Стара Загора, показват от Агенция " Пътна инфраструктура ". От 12:30 до 18:00 часа колите ще минават еднопосочно от върха към Габрово и Казанлък.

Двупосочното директно прекосяване на транспортни средства през Шипченския проход по пътя Габрово – връх Шипка – Казанлък е лимитирано до 18:00 часа през днешния ден, пренасочва се през Прохода на републиката. От ОПУ – Стара Загора прецизираха, че там времето е облачно и има слаб дъжд. Пътните настилки са мокри, а видимостта е понижена до 100 метра заради мъгла. Температурата на Хаинбоаз е 2 градуса. 

Честванията по случай 145-ата годишнина от Освобождението на България от османско робство ще стартират в 11:00 часа в подножието на Паметника на свободата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР