На прохода Шипка времето е облачно и вали сняг. Пътните

...
На прохода Шипка времето е облачно и вали сняг. Пътните
Коментари Харесай

На прохода "Шипка" видимостта е ограничена до 30 метра поради мъгла, a на проход "Хаинбоаз" до 50 метра

На прохода " Шипка " времето е облачно и вали сняг. Пътните настилки са заснежени и обработени, видимостта е понижена до 30 метра заради мъгла. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областното пътно ръководство (ОПУ) в Стара Загора.
 
Температурата в прохода е минус шест градуса. Облачно е и в Прохода на Републиката. Там също видимостта е понижена, само че до 50 метра. На място също вали сняг, а пътните настилки са изчистени и мокри, температурата е минус шест градуса.
 
Всички подбалкански пътища са заснежени и обработени в секторите Гурково-Мъглиж-Ягода и в градовете Шипка и Павел баня, показаха от Общ устройствен план. В региона на Раднево пътните настилки са отчасти заледени и обработени. Мокри са пътищата в Стара Загора, Опан и Гълъбово. На автомагистралите " Тракия " и " Марица " в област Стара Загора пътните настилки са мокри и обработени. Видимостта е добра.
 
 Снегопочистване Снегопочистване Източник: Zonanews
Общият брой на машините, които са работили през миналата нощ, е 24, допълниха от Общ устройствен план. На двата старопланински прохода на терен са по три снегопочистваши машини, на автомагистрала " Тракия " са обработвали пет машини, на автомагистрала " Марица " три машини. В региона на курортното населено място Старозагорски бани четири машини обработват пътните артерии.
 
Най-студено е на проходите " Шипка " и " Хаинбоаз " - минус шест градуса, а най- топло е на автомагистралите и в региона на Чирпан, където термометрите демонстрират нула градуса. В момента няма затворени за придвижване пътни сектори на територията на област Стара Загора, споделиха още от ОПУ. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР