На профила си в Туитър министърът на въоръжените сили на

...
На профила си в Туитър министърът на въоръжените сили на
Коментари Харесай

Вижте началото на УДАРА В СИРИЯ от Средиземно море!

На профила си в Туитър министърът на въоръжените сили на Франция Флоранс Парли разгласява видео от изстрелването на ракета в Сирия. Тя е пусната от една от многоцелевите фрегати, намиращи се в региона.

„ Цел – мястото на производството на химическо оръжие от сирийския режим “, показват от ведомството.

На фрагментите се вижда център за ръководство, в който чиновник превключва „ на старт “ ключа за стартирането на ракетите. „ Изстрелването на крилата ракета от една от нашите многоцелеви фрегати през нощта в Средиземно море “, написа Парли в описанието на фрагментите.

Източници от министерството на защитата на Франция оповестиха, че по време на координираните дружно с Англия и Съединени американски щати удари по Сирия френските кораби и изтребители са изстреляли 12 ракети, заяви "Гаридън ".

Първоначално крилати ракети са били изстреляни от разположените в Средиземно море френски фрегати, а 20 минути по-късно ракети са нанесени от няколко френски изтребителя, които са изхвърчали от бази ситуирани в страната и са се върнали назад в нея. Френските бойни кораби, участващи в ударите са напуснали региона и са се насочили на запад. Френската интервенция е траяла 10 часа.

Tir d’un missile de croisière naval depuis une de nos frégates multimissions cette nuit en Méditerranée. Objectif: un site de production d’armes chimiques du régime syrien. pic.twitter.com/A4hO0EtkvQ
— Florence Parly (@florence_parly) 14 април 2018 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР