На професионалния празник на PR специалиста – 7 юли, доц.

...
На професионалния празник на PR специалиста – 7 юли, доц.
Коментари Харесай

Катедра „Връзки с обществеността“ с нова монография и отличия в Деня на PR специалиста 

На професионалния празник на PR експерта – 7 юли, доцент доктор Славянка Ангелова и доцент доктор Димитрина Стефанова показаха взаимната си монография „ Алгоритъм на PR акцията “ пред PR общността, а тяхната студентка Габриела Станчева стана стипендиант на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) като завоюва националния конкурс на проф. Тодор Петев.
Професионалната общественост оцени високо монографията, която подчертава върху PR логаритъм, който е кадърен да спомага при реализацията на всяка активност, която изисква просветено ангажирани групи от хора, общности и общества посредством инструментариума на информационната акция. Изчерпателното проучване на проекта на PR акцията извежда научнообосновани и на практика оферти за нейното рационализиране както от научно-методична, по този начин и от позиция организацията на работата.
Габриела Станчева от първи курс, компетентност „ Връзки с обществеността “, е тазгодишният притежател на стипендията в националния конкурс за есе на БДВО на тематика „ Силата на думите във време на световни рецесии “. Тя създаде своето академично есе по отношение на въздействието на посланията и връзките в интервал на световни рецесии под менторството на доцент Стефанова, която води дисциплината по спешен PR.
Стипендиантът получи грамота, парична премия от 1000 лева и опция да взе участие гратис във всички събития и образования на БДВО.

Специалното събитие, сплотяващо членовете на пет професионални организации, мина под мотото „ Само истината “. След горещи полемики по настоящия проблем за агитация при рецесия, PR общността предложи декларация за основаване на информационен ръб за поддръжка на институциите за справяне с подправените вести, дезинформацията и инфодемията. Активното присъединяване на членове на катедра „ Връзки с обществеността “ в полемики, състезания и фестивали в информационния отрасъл към този момент е традиция. Гордост за катедрата са и множеството национални оценки за PR достижения на студенти от Югозападния университет „ Неофит Рилски “.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР