На Продължаваме промяната им трябва още един глас, за да

...
На Продължаваме промяната им трябва още един глас, за да
Коментари Харесай

Делян Добрев смята: На ПП им трябва още един глас

На " Продължаваме промяната " им би трябвало още един глас, с цел да си обезпечат 121 депутати . Това съобщи пред БиТиВи някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.

ГЕРБ чака още една колежка от " Възраждане " да се отдели. Няма нито един депутат от ГЕРБ, който ще се подаде на такава операция и пазаруване. Депутатите от ГЕРБ-СДС не се продават и няма да се продадат, увери Добрев.

По думите му всичко, което знаят депутатите на опозицията за е в областта на слуховете. Няма логичност да се поддържа държавното управление с мотив, че три банички и три айряна костват 10 лв., уточни Делян Добрев.
 Борисов сигнализира: Купуват се депутати да се спънат в прага на Народно събрание
Борисов сигнализира: Купуват се депутати да се спънат в прага на Народно събрание

Хванали са се в столовете там и няма изплъзване

Не са нужни кой знае какви доказателства, че се купуват депутати , съобщи на собствен ред Десислава Атанасова пред Българска национална телевизия.

Според нея едно държавно управление и в Народното събрание, е , к оето може да се случи в политическия живот.

" Като депутати сме поели задължения към гласоподавателите и партиите и тези заявки по време на парламентарните избори, сега не се извършват. Много е необичайно шест месеца да ни ръководи държавно управление, което не сподели никаква управническа стратегия. То падна поради неуспеха във финансовата политика и да се издига претендент за министър-председател - точно главният виновникът за този неуспех и занапред да се показват управнически цели за шест месеца - това е неприемливо в българския политически живот и тотална загуба на доверие у гласоподавателите ", безапелационна бе депутатката от ГЕРБ.

Тя увери, че партията й не взе участие в диалози за пазаруване на депутати, само че призна, че най-малко двама депутати от ГЕРБ са били издирван преди вота на съмнение . Сега депутати от ГЕРБ-СДС не били търсени.

Атанасова заяви и че през днешния ден ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия ще внесат предложенията си за измененията в Изборния кодекс.
 Финансовото министерство дава отговор на Борисов: Да, несръчност, безнаказаност, ГЕРБ
Финансовото министерство дава отговор на Борисов: Да, несръчност, безнаказаност, ГЕРБ

Правителството на Борисов е подписало и гласувало 02. 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР