На принц Хари му липсва да е работеща кралска особа

...
На принц Хари му липсва да е работеща кралска особа
Коментари Харесай

Принц Хари започва да „много се отегчава“ в Калифорния, тъй като „обмисля временно преместване в Обединеното кралство“

На принц Хари му липсва да е работеща кралска персона и му става „ доста отегчен “ в Калифорния, сподели кралски специалист.

Херцогът на Съсекс знае, че е по-добре да не е пенсиониран крал, тъй че предлагането да влезе във краткотрайна роля в Обединеното кралство, до момента в който татко му се лекува от рак, може да го накара да „ резервира цената си “, създател Том Куин извънредно споделя The Mirror. Коментарите на специалиста пристигнаха на фона на слуховете, че Хари е обмислял да помогне на кралското семейство, до момента в който кралят не е добре - само че източници настояват, че всяка опция за завръщането му е изключена от двореца.

Куин сподели на The Mirror: " На Хари му липсва да бъде работещ крал – да бъде крал е единственото нещо, което той е подготвен да прави и той стартира да се отегчава в Калифорния. Той знае, че с цел да резервира цената си и интереса на света, е по-добре да не е пенсионер кралски, тъй че предлагането да се върне, с цел да помогне, най-малко припомня на света кой и какъв е той. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР