На принц Хари е било позволено да играе на глупак“

...
На принц Хари е било позволено да играе на глупак“
Коментари Харесай

Принц Хари би се възползвал от „ранна дисциплина“ вместо „да се прави на глупак“

На принц Хари е било разрешено да „ играе на простак “ като дете, което го е довело до „ отвращение да поеме отговорност “, съгласно на един кралски специалист.

Херцогът на Съсекс насочи редица язвителни офанзиви против разнообразни членове на кралското семейство през последните години. В документалните филми на Netflix, които той сътвори със брачната половинка си Меган Маркъл, Хари твърди, че брат му принц Уилям е „ крещял и крещял “ по него и сподели, че към момента се надява на „ същински извинения “ от кралското семейство.

След това той приказва за фамилията си по-нататък в дебютните си записки Spare. Хари описа в детайли за разпадането на връзките си с брат си и съобщи, че татко му крал Чарлз си е направил няколко жестоки смешки за негова сметка. Кралската писателка Ингрид Сюард допусна, че нещата биха били разнообразни, в случай че той имаше „ малко повече ранна дисциплинираност “.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кралица Елизабет се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР