На принц Хари беше казано за диагнозата рак на Кейт

...
На принц Хари беше казано за диагнозата рак на Кейт
Коментари Харесай

На принц Хари БЕШЕ казано за диагнозата рак на Кейт Мидълтън, но по начин с много „нисък риск“

На принц Хари беше казано за диагнозата рак на Кейт Мидълтън, преди известието да бъде излъчено по целия свят, само че той разбра с доста „ невисок риск “ " метод, съгласно кралски специалист.

В петък в 18 часа принцесата на Уелс разкри диагнозата си рак на света във видео, споделено в международен мащаб. Принцесата разкри, че е била диагностицирана с рак след коремна интервенция, на която е претърпяла по-рано тази година в Лондонската клиника.

Беше обявено, че на принц Хари и Меган Маркъл се твърди, че „ не им е било казано “ за здравето на Кейт преди известието да бъде излъчено. Но говорейки извънредно пред The ​​Mirror, кралският създател и специалист Том Куин изясни, че това не е по този начин и двойката БИЛА известена за диагнозата рак на Кейт, преди известието да бъде излъчено по целия свят.

„ Хари и Меган бяха споделиха за диагнозата рак на Кейт, само че доста малко преди телевизионното известие “, ни споделя Куин. „ Казането им беше голям проблем за двореца, тъй като в случай че бяха оставили Меган и Хари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР