На прием в Белия дом по случай Националния месец на

...
На прием в Белия дом по случай Националния месец на
Коментари Харесай

Джо Байдън поиска от Джесика Алба да му намери работа

На банкет в Белия дом по случай Националния месец на латиноамериканското културно завещание президентът на Съединени американски щати Джо Байдън шеговито попита актрисата Джесика Алба за работа.

Това се случи, откакто на 21 юли Байдън разгласи, че ще се отдръпна от президентската конкуренция през 2024 година след напън от страна на партийните водачи, загрижени за възрастта му и способността му да изкара още един мандат, написа Ройтерс.

„ И апропо, Джесика, благодаря ти за представянето. Виждам, че си актриса, продуцент, юрист, създател и знаеш по какъв начин да изграждаш компании. Джесика, в случай че съм в действителност добър, може би ще успееш да ми намериш работа? Боже, обичам те “, пошегува се Джо Байдън.

След тези думи публиката се разсмя и приветства президента.

Актрисата Джесика Алба откри приема в Белия дом, като описа за мексиканските си предшественици и завещание, а по-късно приветства Джо Байдън на поста.


Снимка: EPA   Националният месец на латиноамериканското културно наследство   В Съединени американски щати се чакат големи тържества по случай Националния месец на латиноамериканското завещание - годишна традиция, която демонстрира вдъхващото благоговение многообразие и просвета на латиноамериканците.   Месецът, който се отбелязва всяка година от 15 септември до 15 октомври, дава опция на доста хора в Съединени американски щати да се срещнат с приноса на испаноговорящите, които са най-бързо растящото расово или етническо малцинство в страната и да го отпразнуват. Групата включва хора, чиито предшественици произлизат от Испания, Мексико, Карибския басейн и Централна и Южна Америка.   Според последните оценки на преброяването в Съединени американски щати има повече от 65 милиона души, които се дефинират като испаноезични.   15 септември е определен за начална дата, с цел да съвпадне с годишнината от „ El Grito de Dolores “ или „ Викът на Долорес “, който е публикуван през 1810 година от град в централно Мексико и с който стартира войната за самостоятелност на страната от Испания.   Централноамериканските страни Гватемала, Хондурас, Салвадор, Никарагуа и Коста Рика честват своята самостоятелност на 15 септември, а Мексико отбелязва своя народен празник на 16 септември.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР