На приблизително 48-минутния видеозапис се вижда как 76-годишният Тръмп бърка

...
На приблизително 48-минутния видеозапис се вижда как 76-годишният Тръмп бърка
Коментари Харесай

Нюйоркски съд пусна видео с Тръмп от делото за изнасилване на Е. Жан Карол

На почти 48-минутния видеозапис се вижда по какъв начин 76-годишният Тръмп бърка обвинителката си Е. Жан Карол с някогашната си брачна половинка Марла Мейпълс на фотография, заяви Би Би Си.

На него се вижда също, че той повтаря по какъв начин отхвърля изказванията на обвинителката Карол, като декларира, че тя " не е мой вид ".

Тръмп не е участвал в Ню Йорк на правосъдния развой и юристите му не са призовали никакви очевидци, преди да си вземат отпуск.

Видеозаписът на показанията на Тръмп, записан през октомври предходната година, беше показан на правосъдните заседатели в четвъртък и обществено оповестен за първи път в петък след молба от медийни организации.

По време на показанията на Тръмп е показан изтеклият запис от Access Hollywood, който беше оповестен от Washington Post по време на президентската акция през 2016 година

Вижда се по какъв начин Тръмп се намества неловко на мястото си, до момента в който се чува по какъв начин на записа той споделя за дамите, че " можеш да им направиш всичко, когато си звезда ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР