На президента Радев искам да му благодаря. За 8 седмици

...
На президента Радев искам да му благодаря. За 8 седмици
Коментари Харесай

Служебният министър на икономиката Кирил Петков благодари на президента Румен Радев, че не му се е месил

На президента Радев желая да му благодаря. За 8 седмици веднъж не ми се обади по телефона, да каже „ Кириле, направи това или това ”. Без тази независимост аз не бих влезнал в такова държавно управление, на който и да е. Това съобщи служебният стопански министър Кирил Петков в предизборното студио на „ Дневник ” и „ Капитал ”.

От думите на Петков излезе, че той евентуално не би отказал пост и в постоянно държавно управление, в случай че работи по този начин, както освен това служебно държавно управление. Той уточни, че доста ще се радва „ в идващите 2-3 седмици ” да успее да направи по този начин, че „ никой да не си играе тези „ инхаус ” игрички ”. Друга негова цел – самодейността „ Три морета ” и влизането на Amazon и Гугъл в България през тази самодейност. Не знам дали може да се случи за 2-3 седмици, посочи той, само че даде образец за какво е доста значимо – когато има хъб с цифрови данни, можеш да реагираш на рецесии като пандемията с ковид. В Израел имунизацията потегли по този начин бързо, тъй като страната има интегрирана система със здравни данни и е елементарно да се следи и координира процеса, уточни Петков, като посочи, че е научил детайлности за това от срещата с представителите на Гугъл и Amazon.
 Намалят съществено заплатите в ББР Намалят съществено заплатите в ББР
До края на седмицата заплатите на членовете на надзорния и управителния съвет на ББР ще бъдат понижени в пъти. От Министерството на ико...

България, в която не се краде и харчиш парите на данъкоплатците като че ли са твоите, както и на всеки 1 лев от данъкоплатците да се притеглят 2-3 лв. от частния бранш – на такава страна ще се радва Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР