На пресконференцията преди дербито на 25-я кръг на родната Първа

...
На пресконференцията преди дербито на 25-я кръг на родната Първа
Коментари Харесай

Дерменджиев: Искам клубът да постигне тези успехи, които имах начело на Лудогорец

На конференцията преди дербито на 25-я кръг на родната Първа лига сред Левски и Лудогорец, старши треньорът на " сините " Георги Дерменджиев съобщи, че почитателите на " Георги Аспарухов " ще стимулират в допълнение неговите футболисти. Той добави, че макар предишното си като треньор на отбора от Разград, няма никакво място за сантименти.
64-годишният експерт не мисли, че от Лудогорец са способни да изненадат неговия тим, защото познава чудесно ситуацията, както и играчите на тима.

“На този стадий всичко е допустимо, само че аз не броя точките. Не би трябвало да се заблуждаваме от трите следващи победи. Важното е да изградим избран жанр на игра, само че не желая да върша съпоставения с други тимове. Последните случки около клуба са най-положителното, което можеше да се случи. От тук нататък би трябвало да следваме и изпълняваме заложената стратегия. Колкото до Лудогорец - знаете какъв брой време съм бил с този тим. Малко от играчите не са били по мое време, тъй че съм наясно с какво разполагат. Постигнал съм доста отпред на Лудогорец, но това към този момент е в предишното. Нямам сантименти, тъй като съм експерт. Искам цялата сила, която имам, да влагам в името на Левски ”, добави още наставника на " сините ".

Дерменджиев не подмина и треньорската промяна в лагера на " орлите ". Както е известно отпред на разградчани към този момент е Стойчо Стоев, който размени Антони Здравков.
 Майкъла чака победа на Левски над Лудогорец  Стойчо Стоев се закани на Левски при представянето си в Лудогорец
“Разбира се, че когато в един тим има треньорска промяна, мотивацията е радикално друга, но няма от какво да се тормозя. Аз работя в Левски и желая клубът да реализира тези триумфи, които имах отпред на Лудогорец. Надявам се стадиона постоянно да е цялостен. Тези почитатели, които ще дойдат да поддържат Левски, ще стимулират футболистите да бъдат по-отговорни ”, сигурен е 64-годишният експерт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР