На пресконференция зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев разказа подробности

...
На пресконференция зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев разказа подробности
Коментари Харесай

МВР разкри колко пари са задигнали обирджиите на инкасото в София

На конференция зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев описа детайлности за обира на инкасо автомобил в София, осъществен късно нощес, съобщи кореспондент на Novini.bg

Снощи в 22.50 ч. е получен сигнал за това, че в столичния квартал "Овча купел " пред трезор, където се прави събирателна активност на парични средства, е осъществен обир на инкасов автомобил. Обирът е осъществен от три незнайни до момента лица, които са употребили мрачен високопроходим автомобил и са носели дългоцевно оръжие, само че не са го употребявали. За да пречупят съпротивата на чиновниците на инкасовата компания, са употребявали физическа мощ и са нанесли контузни рани на охранителите. Охранителите са прегледани в център за здравна помощ и са освободени по тяхно предпочитание, съобщи Арабаджиев.

Той разкри, че сумата, която е отнета, е в порядъка сред 300 000 и 400 000 лева Колегите след приемане на сигнала, са реагирали съответно, подхванали са заградителни мероприятия, оперативно-издирватели дейности и процесуално-следствени дейности, които не престават и сега, сподели зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Нека охранителните компании не подценяват предписанията на Охранителна полиция. Охранителните компании неглижират тези наставления, ето за какво се стига до пропуски като снощния, сподели още Георги Арабаджиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР