На пресконференция в партийната централа от ГЕРБ поискаха оставката на

...
На пресконференция в партийната централа от ГЕРБ поискаха оставката на
Коментари Харесай

В НС се скараха кой е по-, по-, най-виновен за убийството на границата. Депутатите изслушват Демерджиев

На конференция в партийната централа от ГЕРБ желаеха оставката на Иван Демерджиев още през вчерашния ден. Днес депутатите на Борисов упорстват още за промяна на главсекът на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Според Даниел Митов от ПГ на ГЕРБ-СДС по този начин се носи отговорност за несправянето с трафика на мигранти и опиати.

 

" На няколко пъти сме предупреждавали за казуса с мигрантския поток, само че Бойко Рашков се занимаваше с всичко друго също така. Ставаме очевидци на проблем, подбуден от безучастие и близо две години непрофесионална работа в Министерство на вътрешните работи ", сподели той. 

 

Последва реакция от “Демократична България ”. Съпредседателят Атанас Атанасов дефинира настояването като пресилено и изрично съобщи, че по този начин ГЕРБ бягат от личната си отговорност. В коридорите на Народното събрание Атанасов бе даже по-остър. По думите му Борисов “трябва да си зарови главата в пясъка ”, а вместо това “изпреварващо желае да избяга от отговорност ”. 

 

" Смятам, че тези натрупвания през годините, довели до българо-турската граница в това положение, не са резултат от работата на Демерджиев. Колко, 200 милиона ли бяха изхарчени за тази ограда? Виждате какво е нейното качество в последна сметка. Така че в този момент от този престъпен случай такива трагични претенции да се вършат, е безусловно несериозно ", съобщи Атанасов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР