На пресконференция в БТА във Видин, кандидатите за президент доц.

...
На пресконференция в БТА във Видин, кандидатите за президент доц.
Коментари Харесай

Кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова проведоха срещи в Северозападна България /снимки/

На конференция в Българска телеграфна агенция във Видин, претендентите за президент доцент доктор Милен Михов и за вицепрезидент Мария Цветкова, обрисуваха целите на Вътрешна македонска революционна организация за президентските и парламентарните избори.
Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация във Видин и Враца Красимир Богданов показа претендентите за народни представители на Вътрешна македонска революционна организация за област Видин и подчертава на проблемите на хората от Северозапада. От Вътрешна македонска революционна организация сервираха цветя пред паметника на героите от 3-ти пехотен Бдински полк и склониха глава пред подвига на Бдинци - лъвове, титани. Те поеха ангажимент да спомагат за превръщането на античният град Рациария в образец за предпазване на българското културно-историческо завещание.
Като част от обиколката в Северозападна България, претендентите на Вътрешна македонска революционна организация посетиха и Монтана. Заедно с лидера на листата Димитър Чукарски и претенденти за народни представители и симпатизанти на патриотичната концепция, те се поклонихме пред паметника на Левски и поговориха с жителите за самодейностите на Вътрешна македонска революционна организация в поддръжка на обичайното семейство, образованата раждаемост и родителството.
По мотив 144 години от Освобождението на Враца Вътрешна македонска революционна организация организира факелно шествие, в което се включиха и доцент Милен Михов, Мария Цветкова, лидера на листата на Вътрешна македонска революционна организация във Враца и Видин Красимир Богданов и претендентите за народни представители. Кандидатите на Вътрешна македонска революционна организация произнесоха словата пред паметника на великия Ботев, сервираха венец и уважиха героите с едноминутно безмълвие. Пред медиите, доцент Михов подчертава върху поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация за създаване на нови мощности в АЕЦ „ Козлодуй “ и развиването на българската нуклеарна енергетика.

Вътрешна македонска революционна организация е с номер 21 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР