На пресконференция в БТА Слави Трифонов обяви, че дарява парите

...
На пресконференция в БТА Слави Трифонов обяви, че дарява парите
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Медиите нарочно мълчат за дарението на Слави Трифонов

" На конференция в Българска телеграфна агенция Слави Трифонов разгласи, че подарява парите от концерта в Лондон за деца с увреждания. Сумата съгласно разнообразни източници ще е сред 2 и 4 млн. лв., много съществено подаяние, без значение дали някой харесва или не Трифонов. Освен бТВ, никоя телевизия не заяви за това. От уеб страниците единствено " Офнюз " (и Actualno.com, бел.ред)и от вестниците единствено " 24 часа ". Това наподобява на тотална осведомителна завеса. Не желаят да оповестяват нищо позитивно за Слави Трифонов, тъй като му оказват политическа поддръжка. Тоест - медиите са придатък на политическите партии, които виждат опасност в Слави Трифонов ". Това написа в профила си във фейсбук журналистът Иван Бакалов.
" Представители на организация в помощ на децата с увреждания бяха на конференцията. Някой може да не е схванал, че представители навръх тази организация не бяха позволени в Народното събрание на среща с депутати, тъй като носели фланелки с надпис " Системата ни убива ".
Медиите минават случая като някаква спекулация на Слави. За скандалното недопускане на представители на деца с увреждания в Народното събрание се разбра единствено тъй като Българска социалистическа партия изиска оставка на зам.-шефа на Народното събрание, който забрани. Имаме си цензурирани медии пропагандатори, като по време на комунизма ", добави Бакалов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР