На пресконференция днес ГЕРБ призова БСП да послуша Сергей Станишев

...
На пресконференция днес ГЕРБ призова БСП да послуша Сергей Станишев
Коментари Харесай

ГЕРБ призова БСП да послуша Станишев и да промени позицията си за Истанбулската конвенция

На конференция през днешния ден ГЕРБ прикани Българска социалистическа партия да послуша Сергей Станишев и да промени позицията си за Истанбулската спогодба. " Ние поддържаме тази позиция на Станишев и не инцидентно аз приканих Българска социалистическа партия с неговите думи, които той употребява през днешния ден, да поправят тази политическа неточност, която позволиха с решението да не поддържат Истанбулската спогодба ", съобщи министърът на външните работи Eкатерина Захариева, представена от БНР.

Пленумът на Българска социалистическа партия през вчерашния ден разпореди на парламентарната група на партията да гласоподава " срещу " Истанбулската спогодба, като водачът на партията Корнелия Нинова се опълчи на президента на ПЕС Сергей Станишев, който отбрани ратификацията на документа. Как гласоподаваха българските евродепутати четете тук.

ГЕРБ ще договарят и с " Обединените патриоти ", които са срещу ратификацията. Позицията на Движение за права и свободи ще стане известна във вторник.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласи, че в сряда кани в Народното събрание всички депутати и заинтригувани страни на диспути по конвенцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР