На препълнения “Монументал в Буенос Айрес снощи цареше празнична атмосфера.

...
На препълнения “Монументал в Буенос Айрес снощи цареше празнична атмосфера.
Коментари Харесай

Впечатляващи празненства на “Монументал” за световната титла на Аржентина… но и нови изцепки на играчите

На препълнения “Монументал ” в Буенос Айрес нощес цареше празнична атмосфера. Над 80 хиляди аржентински почитатели се събраха на стадиона на Ривър Плейт не толкоз, с цел да гледат по какъв начин националният им тим побеждава Панама с 2:0, едвам отпразнуват дружно с играчите третата международна купа на “Албиселесте ”, която съставът на Лионел Скалони завоюва на Световното състезание в Катар.
 Меси избухна с гол против Панама в първия на Аржентина мач след Мондиал 2022 Меси избухна с гол против Панама в първия на Аржентина мач след Мондиал 2022
Емоциите по трибуните бяха огромни още по време на осъществяването на аржентинския химн преди мача, като то беше съпроводено от заря. Капитанът Лионел Меси пък се проосълзи, а при него бяха тримата му синове.

Основната част от празненствата обаче бяха след края на дуела. Тогава Скалони и Меси държаха речи пред изправените на крайници последователи, като всички играчи получиха копия на международната купа.

Настанаха викания сред играчите и последователите на трибуните, само че някои от тях бяха неуважителни, което подсети за държанието на “гаучосите ” при насладата им след извоювания край против Франция. Тогава се появиха клипове по какъв начин пеят “минута безмълвие за Мбапе ”, а този път те скандираха: “Минута безмълвие за Бразилия, която е мъртва. Минута безмълвие за Франция, която е мъртва ”.

Част от футболистите на Аржентина също по този начин пресъздадоха различен противоречив миг след финала в Катар. Става въпрос за обстановката, при която техният вратар Емилиано Мартинес направи непристоен жест с трофея си за Най-добър вратар на Мондиала. Сега той повтори въпросния жест със своето копие на международната купа, като го придружиха още най-малко четирима негови съотборници.

Както впечатляващите фрагменти от празненствата, по този начин и скандалните такива през днешния ден обиколиха обществените мрежи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР