На предварителната среща с проф. Габровски от ДПС заявиха, че

...
На предварителната среща с проф. Габровски от ДПС заявиха, че
Коментари Харесай

ДПС решава дали да подкрепи кабинета Габровски

На предварителната среща с проф. Габровски от Движение за права и свободи обявиха, че тяхната поддръжка зависи от целите на проектокабинета и от персоналния състав

Днес ще се организира съвещание на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи. На него партийната конструкция ще разиска и реши дали да даде поддръжката си за кабинета, препоръчан от проф. Николай Габровски с първия мандат, връчен на ГЕРБ-СДС.

В края на предходната седмица ръководителят на партията Мустафа Карадайъ написа във фейсбук-профила си, че „ Всякакви отзиви на партии и партийци до решението на ЦОБ на Движение за права и свободи са откровени неистини и операции с оглед личното им оцеляване “.

По време на срещата си с проф. Габровски предходната седмица от Движение за права и свободи оповестиха, че са намерили общи цели с претендента за министър председател, само че не разясниха изрично дали ще го поддържат. „ Още на срещата с проф. Габровски ясно и изрично декларирахме: поддръжката на Движение за права и свободи зависи от целите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав “, заяви тогава Карадайъ, представен от БГНЕС.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР