На предстоящия конгрес на БСП предстои да се подготвим за

...
На предстоящия конгрес на БСП предстои да се подготвим за
Коментари Харесай

Христо Проданов: Няма да обсъждаме оставката на Нинова на конгреса на БСП

" На идния конгрес на Българска социалистическа партия следва да се подготвим за идните парламентарни и локални избори, да си поговорим за структурата, за устава, за политическата стратегия. Това са тематиките, които ще обсъдим. Решението за водач на Българска социалистическа партия се взема от всички български социалисти, не от конгреса. Няма да се преглежда оставката на водача на Българска социалистическа партия ", сподели Христо Проданов от Българска социалистическа партия пред bTV.

Той акцентира, че лидерската среща след приемането на мандата, е била проведена от левицата за да се сформира постоянен кабинет.

“Това беше значимо за България. Ние поканихме всички водачи на парламентарно показани партии и това не е съображение за някакво вещаене за бъдещи коалиция. Всеки път преди избори анализатори предсказват коалиция на Българска социалистическа партия с ГЕРБ и Движение за права и свободи, до момента не са познали ", означи Проданов.

Той уточни, че страната има потребност от постоянен кабинет, което да изведе страната от рецесиите, тъй като " явно служебното държавно управление не се оправя ".

" Важно е да приемем законите по Плана за възобновяване и резистентност, тъй като, в случай че се продължава по този начин, се притеснявам, че едно евро няма да влезе в България до края на годината ", сподели още социалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР