На предстоящите в неделя местни избори в Турция турският президент

...
На предстоящите в неделя местни избори в Турция турският президент
Коментари Харесай

На местните избори в Турция в неделя Ердоган ще гласува в Истанбул

На идните в неделя локални избори в Турция турският президент Реджеп Ердоган ще използва правото си на глас в Истанбул, оповестява турската телевизия НТВ.

Президентът ще гласоподава в изборна секция в учебното заведение "Саффет Чеби ", където е дал своя вот и при предходни избори. Вицепрезидентът Фуат Октай ще гласоподава в учебното заведение "Ахмет Андичен " в квартал Чанкая в Анкара.

Лидерът на главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП) Кемал Кълъчдароглу ще гласоподава в анкарския квартал Чукурамбар. Председателят на Партията на националистическото деяние (ПНД) Девлет Бахчели също ще извърши гражданския си дълг в турската столица.

Лидерът на "Добра партия " Мерал Акшенер ще гласоподава в Истанбул. Кандидатът за кмет на Истанбул от ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) Бинали Йълдъръм ще използва правото си на глас в изборна секция в учебно заведение в северозападния град Тузла, а претендентът за кмет на мегаполиса от НРП Екрем Имамоглу ще гласоподава в истанбулския квартал Бейликдюзю, осведоми НТВ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР