На предстоящи избори, ако прекараме невидима фронтова линия, от една

...
На предстоящи избори, ако прекараме невидима фронтова линия, от една
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Сблъсъкът на вота ще е между силите на реформацията и на реставрацията

" На идни избори, в случай че прекараме невидима фронтова линия, от една страна ще бъдат силите на реформацията, от друга - тези на реставрацията. Това ще е главният конфликт - сред тези, които стачкуваха против Борисовата страна, и тези, които считат, че е пристигнало време ГЕРБ да се върне на власт ". Това съобщи Атанас Атанасов, ръководител на ДСБ, част от обединението " Демократична България ", чийто съпредседател е, пред БНР в неделя.

Според него е значимо жителите да изберат – да се резервира корумпираната страна или да настъпи смяна.

" През този интервал от година и половина парламентарната република буксува... В политиката нещата би трябвало да бъдат казвани с същинските им имена. Каквото и да се приказва за разпада на обединението, би трябвало да е ясно, че става дума за едни пари. Коалицията беше разрушена от Слави Трифонов ", съобщи още той.

Според него поради риска от влизане в серпантина от избори би трябвало да се мисли умно кой ще бъде подсилен:

" Бойко Борисов и ГЕРБ се борят за корупционна прошка. Те разполагат с запас. Задачата на Борисов е да пробие изолацията. Депутатите от ГЕРБ са заможни хора, очевидно и партията им разполага със средства. Гешев обезпечи толкоз време безспорна прошка за ГЕРБ ", добави Атанасов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР