На предсрочни избори може да имаме по-добър резултат, уверен е

...
На предсрочни избори може да имаме по-добър резултат, уверен е
Коментари Харесай

Борис Бонев: Ние в ПП-ДБ-СС не си стъпваме на врата

На предварителни избори може да имаме по-добър резултат, убеден е общинският консултант

„ В момента се работи на улицата. Няма листа по дърветата и счуени клони. Днес се намираме в нормална снежна конюнктура. Надявам се общината ще се оправи “, увери Борис Бонев във връзка на завалялия сняг в столицата. Той акцентира пред Българска национална телевизия, че бил заварил редица неясноти по договорите за разчистване на столицата.

Рекордни санкции за непочистени улици регистрира също по този начин общинският консултант.Той прикани жителите да изчистят тротоарите от снега пред домовете си.

13 февруари е датата, от която зависи дали ще има избори за Столичния общински съвет .

Бонев не бил обезпокоен от нов избор и даже очаквал по-добър резултат. Все отново групировката му не счита, че най-хубавият вид са нови избори, само че явно се върви в тази посока.

„ Когато си предложил 4 разновидността за излаз от рецесията, когато си провел срещи и договаряния във всевъзможен вероятен вид, съобразявайки се с претенциите на останалите, когато си изискал да има най-малко някакъв явен проект, с по-конкретни задължения, какви промени ще се създадат, кои наредби ще се трансформират в едно краткотрайно председателство на общинския съвет, и отсреща не получаваш съвсем никаква конструктивност “, изясни Бонев.

По думите му най-градивното, което били чули от ГЕРБ било от присъединяване в Българска национална телевизия на „ сътрудника Георги Георгиев, който споделил, че „ Васил Терзиев би трябвало да ми стъпи на врата “

„ Той не знае, че в нашата коалиция доверието се гради на взаимно отношение, а не си не си стъпване на врата, това е гаменски метод, характерен на тяхната партия “, съобщи Борис Бонев.  Той се оплака, че ГЕРБ все измисляли гръмки заглавия в медиите т. е „ по какъв начин да набием другарче “, а не нещо градивно.

На въпроса дали има нерви да се отдели от ПП-ДБ, Борис Бонев отговори, че не е въпрос на нерви. „ То е въпрос на доста справедливи критерии, които ние сме декларирали обществено. Смятам, че нашата група става все по-сплотена “, увери Борис Бонев. Той съобщи, че към този момент не е негова фантазия да бъде ръководител на СОС.

Не му било фантазия или приоритет да е ръководител на СОС

По отношение на вчерашния скандал, когато Васил Терзиев си потегли, отказвайки да отговори на съответни въпроси, Бонев изясни, че това е била работна среща, само че общинските съветници от ГЕРБ са присъединили камерите и това е довело до политизиране. „ Каня на 25 февруари всички софиянци в аулата на СУ от 18.00 часа на публично разискване на бюджета на София. Ще има десетки милиони за районните кметове. Ще имаме за пръв път същински цивилен бюджет. Това е нов транспарантен метод и присъединяване на жителите в процесите “, даде обещание Борис Бонев 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР