На пръв прочит за мен се получава най-доброто като комбинация

...
На пръв прочит за мен се получава най-доброто като комбинация
Коментари Харесай

Илхан Андай: Делян Пеевски се готви за нещо по-голямо в изпълнителната власт

" На пръв прочит за мен се получава най-хубавото като композиция по отношение на цялостното покритие като електорални дадености на Движение за права и свободи към този миг и евентуалните запаси ". Това съобщи пред БНР журналистът Илхан Андай. Той разяснява обръщението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган към членовете и симпатизантите на партията, в което предлага ръководство на политическата мощ в тандем - от двама съпредседатели - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

" Трябва да се има поради и спецификата на депесарските райони и недепесарските райони, които са прекалено много и в които типични депесарски ядра не могат да виреят, а Движение за права и свободи има остра потребност от спомагателна калкулация на гласове било на идните евроизбори, било на възможните предварителни парламентарни избори ", добави той.  

Определението " феномен ", обещано от Ахмед Доган на Делян Пеевски, никога не означаваше, че ще е едноличен ръководител, акцентира също журналистът. По думите му интензивността на Пеевски е дала отлични резултати на локалните избори.

Илхан Андай позволи, че е допустимо Делян Пеевски да се готви за нещо по-голямо в изпълнителната власт и като едноличен действен началник на партията той би бил " раздран ".

" В началото на март, при ротацията, са вероятни всевъзможни изненади ", счита журналистът. Според него в едно бъдещо съдружно ръководство може да бъде и вицепремиер: " Не толкоз като експертност, колкото като политическа фигура в по-стабилен кабинет от сегашния на така наречен сглобка ".

По думите на Андай, Пеевски е радикално изменен от годините на митингите против него. Той към този момент е от " положителните сили ".

Според него може да се чака на националната конференция да бъдат освободени не малко хора, които в очите на електората наподобяват знакови за Движение за права и свободи.

" В днешното си послание Доган просто загатва какво следва да се случи, с цел да излекува това Движение за права и свободи, което боледува не от последните 6 месеца, а от доста години ", разяснява той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР