На пръв поглед в снимката, за която ще ви разкажем,

...
На пръв поглед в снимката, за която ще ви разкажем,
Коментари Харесай

„Не знам откъде в телефона ми се е появила тази снимка“

На пръв взор в фотографията, за която ще ви разкажем, няма нищо извънредно, само че в действителност зад нея се крие много страшна история…

В блатата

Снимката е направена през 2008 година в общественост, наречена Браунсвил, Мериленд. Заради блатистия терен и гъстите гори това място в никакъв случай не е било известно измежду американците, тъй че в този момент там живеят единствено 102 души.

Предимно тези, които обичат уединението и тишината, се откриват в Браунсвил. Затова къщите там са на обичайно разстояние една от друга – от време на време ги разделят стотици метри.

Дори когато в средата на 19 век покрай Браунсвил се появиа фабрика за кожа, малко на брой желали да се заселят тук. По някаква причина хората постоянно са избягвали това място, избирайки по-големи и по-населени градове за живот.

Вещицата

Съвпадение или не, Браунсвил е доста близо (на по-малко от 4 мили) до град, наименуван Бъркитсвил. Това име приказва ли ви нещо?

Вероятно не. Но какво ще стане, в случай че ви кажем кажа Блеър? Бъркитсвил е настоящето име на Блеър, тъкмо градът, станал прочут с легендата за вещицата, която живеела в локалните гори.

През 1999 година тук е сниман филмът „ Вещицата от Блеър “, който се трансформира в паметен любимец измежду почитателите на ужасите и свръхестественото. Между другото, с бюджет от 250 000 $, този филм събра 250 милиона в боксофиса, т.е. изплати се 1000 пъти.

Клара и Вик

Но дано да преминем към самата история, чиито събития се случили през октомври 2008 година с един от жителите на Браунсвил и нейния наследник.

След гибелта на брачна половинка си 34-годишната Клара Мейсън и нейният 9-годишен наследник Вик останали да живеят дружно в къща в покрайнините на Браунсвил. Въпреки че дамата е родена надалеч от тези места, като цяло й харесвало тук и не желала да си тръгне. Поне до събитията, разказани в тази история.

Всичко почнало с обстоятелството, че в събота вечерта, 11 октомври, дамата била събудена от уплашения си наследник, който й споделил, че в стаята му има зла жена:

„ Тя желае да ме нарани “, извикало плачещото момче.

Кошмарът

Клара знаела, че това е било призрачен сън, само че станала и огледала стаята на детето. Както и очаквала дамата, там нямало никой.

За всеки случай тя проверика прозорците и вратите. Всичко било заключено и с изключение на тях двамата в къщата нямало никой. Затова майката се пробвала да убеди момчето, че просто е имал неприятен сън. За нейна изненада, Вик не желал и да чуе за връщане да спи в стаята си, което принудило Клара да го настани в спалнята си.

В неделя Клара прекарала половината заран в търсене на мобилния си телефон, само че не съумяла да го откри. Тя реши, че го е не запомнила на работа, тъй че спрялда  го търси и се заела със своите неща.

Викът

Когато пристигнало време за лягане, синът й още веднъж избухнал, като споделил, че повече няма да спи самичък в тази къща. След доста увещания Клара съумяла да настани момчето в стаята му, при изискване че свети лампата и вратата е отворена.

Но когато той задремал и дамата отишла в спалнята си, от стаята на сина й се чул заплашителен зов: тя се втурнала назад да ревизира какво се е случило.

Отваряйки вратата, Клара видяла, че Вик лежи в безсъзнание на леглото си, а до него бил нейният телефон. Жената, страхувайки се, че момчето е болно, взела телефона, с цел да се обади на 911. Но тогава забелязала, че камерата на телефона е включена…

Загадката

Клара отворила галерията със фотоси и откри, че единствено преди минута на камерата на телефона е направена страховита фотография, която изобразява нейния латентен наследник и още някой…

Клара била ужасена, тъй като не знаела коя е дамата, която лежи до спящия Вик. Тя се обадила на полицията да огледат къщата й, само че пристигналите служители на реда не разкрили никой различен в стаята. Освен това всички порти и прозорци били заключени…

Месец по-късно Клара продала къщата и се преместила в родната Вирджиния. Оттогава на нея и сина й не се е случвало нищо паранормално. Останала обаче фотографията, която намерила на телефона си. През 2011 година тя я разгласява онлайн с текст:

– Не знам от кое място се появи тази фотография в телефона ми…

Тя по този начин и не съумяла да разбере кой и с каква цел е направил тази ужасна фотография. Какво мислите, какво в действителност се случи там и коя е тази жена?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР