На пръв поглед облеклото е ежедневен атрибут в нашия живот.

...
На пръв поглед облеклото е ежедневен атрибут в нашия живот.
Коментари Харесай

Как да скриете възрастта с помощта на дрехи

На пръв взор облеклото е всекидневен признак в нашия живот. В дрешника на съвсем всеки човек има неща за всевъзможни мотиви – работа, празненство, спортно събитие или даже просто с цел да си стоите у дома. Важно е да се означи, че поради облеклата може да развалите или да наблегнете външния си тип. 

Днес ще поговорим точно за това и ще ви разкрием по какъв начин да употребявате вярно облеклата, с цел да изглеждате по-млади и стилни. В идващите редове ще видите препоръките на някои от най-хубавите стилисти.

По малко черно

Разбира се, то е незаменимо и е мъчно да се изключи изцяло от дрешника. То е уместно за всяка обстановка, придава грациозност, само че за жал в това време този цвят прибавя и няколко години от горната страна на този, който го носи. Той прави несъвършенствата на кожата и бръчките по-очевидни. 

Препоръчва се да добавите пастелни нюанси и ярки цветове към дрешника си или пък да имате пресен акцент/аксесоар към общия черен тип. 

Следвайте стилните трендове

Днес младите диктуват модата. Ако желаете да върнете образно времето обратно, то тогава не се опасявайте от това, което се постанова все още в този бранш. Винаги си коства да опитате нещо ново и свежо. Ще се изненадате какъв брой от тези неща ще ви подмладят.

Не се крийте в затворени облекла

През годините доста дами се пробват по всякакъв начин да скрият тялото си в дълги поли, облекла с дълги ръкави и яки, като по този метод просто вършат по този начин, че възрастта им става явна. Чувствайте се свободни да покажете себе си без терзание. 

По-малко обемни бижута

Масивните бижута несъмнено наподобяват елегантно и са свързани със статут. Нежните грациозни украшения обаче ще ви оказват помощ да добавите прохлада и сексапил към визията си. Първите просто състаряват и нормално са носени от хора на респектираща възраст.

Обувки на висок ток

Колкото по-просто и небрежни са обувките ви, толкоз по-стари изглеждате. Това се отнася основно за плоските обувки. Маратонките може да наподобяват комфортно, само че в случай че задачата ви е да изглеждате млади, то е добре да заложите на нещо с ток. 

Не е належащо да сложите 15 см, под петата си, даже и малко токче ще се оправи чудесно със задачата.

Модата се върти, но…

Всички знаем това, тя е циклична, само че пък това не значи, че би трябвало да се обличате в роклите от преди две десетилетия. Това може да ви направи да изглеждате с 10 години по-възрастни. Важно е да комбинирате детайли от ретро дрешник с модерните.


Не носете безформени облекла

С възрастта доста дами са склонни да се крият в големи безформени пуловери и якета, тъй като непрекъснато търсят дефекти в себе си. 

Ако се опитате да прикриете бедрата, ръцете или корема си под безформена дреха, то нормално постигате противоположния резултат и изглеждате с изключение на по-едри, само че и по-възрастни.

Не носете жилетки

С редки изключения, този детайл от дрешника понижава разноските, само че и прави по този начин, че да изглеждате с няколко годинки от горната страна. Много са комфортни, несъмнено и са страхотни с цел да се затоплите, само че не придават хубава форма на фигурата ви. 

Още по-лошо става, когато завързвате или закопчавате жилетка към кръста си. Формите ви се усилват и изглеждате доста по-едри. По-добре пробвайте с яке или суичър.

По-естествен грим

Тонове козметика, контуриране, мрачен руж и други явни трикове на грима ще прибавят най-малко 5 години, а даже и 10 от време на време. Плътните тонални текстури и многото пластове козметика единствено акцентират несъвършенствата на кожата. 

По-естественият грим в нежни нюанси ще ви свърши доста по-добра работа. Колкото и необичайно да е, с възрастта гримът би трябвало да стане по-малко, а не повече./

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР