На пръв поглед не може да се каже, че децата

...
На пръв поглед не може да се каже, че децата
Коментари Харесай

На британка и ямаец им се родили необичайни близнаци. Вижте ги днес:

На пръв взор не може да се каже, че децата Клей и Коул са родственици, тъй като не си наподобяват. Но те не са просто братя, а са близнаци!

Майката на момчетата Джейд е коренна британка, само че бащата Кейд е на половина ямаец.

 момчета-близнаци

Все отново вероятността такава двойка да има близнаци с друг цвят на кожата е доста дребна, само че бебетата Кли и Коул станали едно прелестно изключение от правилото. Момчетата към този момент са на годинка и половина.

Родителите Джейд и Кейд разкриват, че макар че синовете им са толкоз разнообразни, те ги обичат еднообразно. Мама стартирала страница на момчетата в обществените мрежи и към този момент хиляди клиенти следват живота им.

 уникални-близнаци

Родителите признават, че в първия миг другите не имат вяра, че Клей и Коул са близнаци. Самите те обаче считат, че са имали шанса да отгледат такива неповторими деца, които са доста разнообразни освен на външен тип, само че и по темперамент.

 семейство-с-близнаци

„ Ако срещнем нови хора, те не ми имат вяра, когато споделям, че Кли и Коул са близнаци. Мислят, че просто се майтапя “, смее се Джейд.

Семейството има и трети наследник – най-големия наследник Круз, който е имал шанса да наследи чертите на майка си и татко си.

 три-момчета

Какви прелестни момчета, нали!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР