На пръв поглед не е много това, което правим. Девин

...
На пръв поглед не е много това, което правим. Девин
Коментари Харесай

Бойко Борисов: 11% е ръстът на доходите от началото на годината

На пръв взор не е доста това, което вършим. Девин имаше подправен СПА туризъм. Лъжехме хората, че ги лекуваме с минерална вода. Пожелавам на Девин да се развие като СПА дестинация. Сега умерено можем да поканим туристи от целия свят, които да се лекуват тук. Надявам се работодателите да създадат по този начин, че хората да остават да работят тук, да получават високи заплати. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който участва през днешния ден на откриването на реконструирания топлопровод за минерална вода в Девин. Съоръжението ще довежда до града водата от находището Беденски минерални бани.

Девин

От началото на годината имаме 11% покачване на приходите в страната, сподели още Борисов.

Бойко Борисов, министър-председател: Ако се върнете в годините обратно, по кое време са давани такива целеви пари за обучение, за инфраструктура, мога да диспутирам доста с вас. Мога да ви припомня за учителската стачка преди години.

По мотив митингите на чиновници в Министерство на вътрешните работи Борисов сподели, че за идната година ще бъде прегледан бюджетът и ще се търсят благоприятни условия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР