На пръв поглед жената от зодия Риби може да не

...
На пръв поглед жената от зодия Риби може да не
Коментари Харесай

Лесно е да се влюбиш в жена-Риби. Ето защо!

На пръв взор дамата от зодия Риби може да не наподобява като секссимволът на зодиака, само че щом я опознаем, откриваме, че това несъмнено е жена, с която бихме желали да прекараме времето си.

Жените от тази зодия са известни с високата си сензитивност и дълбоките си знания в необятен набор от области.

Тези дами нормално са скромни и безкористни, по тази причина е елементарно да пропуснем интензивния им прочувствен живот, в случай че не ги опознаем от близко.

Тъй като те постоянно са в сянка, оставяйки обичаният им да свети, дават тип на доста наивни персони. Това обаче не трябва да ни заблуждава. Те доста добре знаят какво се случва, просто не считат за нужно да се акцентират.

Ако има нещо несъмнено, то е, че мъчно можем да намерим по-предана държанка и другарка от дамата Риби. Ако това не е задоволително, ето още няколко аргументи да се влюбим в тях…

1. Жената Риби предлага живот, изпълнен със смях и наслади

Представителите на тази зодия са измежду най-забавните хора. Те имат отлично възприятие за комизъм.

2. Те основават успокоение и уют

Рибите добре знаят по какъв начин да успокояват хората и оказват прочувствена поддръжка, с цел да се оправим по-лесно с проблемите си.

3. Всичко, което дамата Риби прави, е подбудено от обич и съпричастност

Тези дами постоянно мислят за другите. Рибите са най-милите, добросърдечните, състрадателните и любящи измежду всички зодиакални знаци. Те мислят със сърцето си.

4. Може да се заблудим, че са слаби, само че това не е по този начин

Рибите в действителност имат самоуверено сърце и когато става дума за фамилията и приятелите им, те са подготвени на всичко.

5. Рибите знаят какъв брой е значимо да се грижат за себе си, като подаряват вниманието си на тези, които ги вършат щастливи

Представителите на този зодиакален знак обичат да се обкръжават с почтени, положителни и щастливи хора. Те имат своите проблеми и нямат потребност от повече негативизъм.

6. Няма потребност да рисуваме съвършена картина на дамата Риби. Тя ни желае такива, каквито сме и ще ни почита за това

За рибите не би трябвало да сме съвършени, значимо е да бъдем същински. Тези дами ценят доста повече това, което сме – с всички свои дефекти, а не съвършения и лъжовен облик.

Източник: tialoto.bg

https://www.tialoto.bg/

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР