На пръв поглед изборът на мъжка чанта би трябвало да

...
На пръв поглед изборът на мъжка чанта би трябвало да
Коментари Харесай

Черна или кафява мъжка чанта да изберем?

На пръв взор изборът на мъжка чанта би трябвало да е елементарен. Оставяме настрани дребните диагоналки, тъй като сериозните господа имат потребност от решение, което побира повече от портмоне, ключове и дъвки. Най-търсени са чантите с хоризонтална или отвесна ориентировка и ръкохватка през рамо, с цел да побират във вътрешните си отделения документи, визитки, телефон, таблет, зарядно и всичко, което всекидневието изисква. Предпочитаната материя, естествено, е кожата, и по този начин стигаме до най-спорния въпрос. Цветът.

Разбира се, рядко ще видите елегантнав блестящо оранжево, зелено, алено или лавандулово. Изборът е относително стеснен, само че пък наподобява комплициран. Черното и кафявото са преобладаващите цветове в тази категория, което ясно проличава в каталозите на водещите профилирани магазини като ССС. Разбира се, може да методите заобиколно и да изберете цветна чанта. В подобен случаи е целесъобразно тя да не съчетава повече от два цвята. В противоположен случаи просто заложете на цветна раница за преносим компютър и визията ви ще бъде по-младежка и спортно-елегантна.

Черните елегантни чанти, както и бизнес куфарчетата, се считат за сигурен залог. Тази класика е постоянно съвременна и се вписва в актуалния корпоративен дрескод, издавайки съществени планове и знания. Черното се свързва с престиж и умения, по тази причина е желано от мениджъри, шефове, заемащи управителни длъжности и мъжете, които държат на стила.



Черната чанта е съвършен вид за тъмносин костюм, комбиниран със светла риза, за тъмносив панталон с блейзър, даже и за дънки със сако. Все отново, в случай че работата ви изисква да носите публични костюми, по-подходящо е да се сдобиете с черна чанта, тъй като е и по-универсална. Потърсете и стилни кожени мокасини за безупречна визия - разгледайте продуктите в уеб страницата на ССС и ще ви хрумнат хрумвания.

Кафявият цвят основава чувство за успокоение и за привлекателност, тъй че ще изглеждате по-достъпни за близките, носейки такава чанта. Тя е подобаваща за по-непринудена офис среда и за занимания за свободното време, въпреки че кафявото също издава мощ и престиж. Светлокафявото е прелестен вид за мъжете, които не се тормозят да се отклонят от откритите правила и обичат да носят по-различно облекло.



Такава чанта се комбинира по отличен метод с блейзъри, парки и дънки. Съчетайте я с велурени кецове или боти в сходен колорит - такива ви чакат в сбирките на ССС - и ще получите страхотна и неповторима визия.

Цветът на чантата зависи и от персоналните желания на индивида, който я носи. Ако пък гледаме единствено стилните трендове, то най-актуален сега е цветът “въглен ” - тъмносиво с нюанси на черно или морско синьо. Бежовото също навлиза в гамата на мъжките чанти, също както белите кожени кецове станаха законодатели при обувките.

Затова основният ни съвет е да заложите първо на качеството. Изберете чанта от висококачествена кожа със здрави шевове и дръжки, която да ви служи правилно с години. Нещо повече, тя ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате уверени в всекидневието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР