На пръв поглед двамата са перфектната двойка - заедно от

...
На пръв поглед двамата са перфектната двойка - заедно от
Коментари Харесай

ВЗРИВ!! Близки до Коцето и Надя: Тя спи отделно от него вече месеци! (причината е отвратителна)

На пръв взор двамата са съвършената двойка - дружно от години, с две към този момент пораснали деца, идилия... Коцето и Надя наподобяват като родени един за различен, само че това е по този начин, тъй като тя е извънредно търпелива. И тъкмо такава брачна половинка му е нужна на Константин - която да го чака, да му прости, да търпи безкрайните му нелепости, че и изневери... Е, да - той пък, за признателност, ще се прибира постоянно при нея и ще я води по почивки.

Близки до фамилията им обаче хвърлиха страшна бомба с разкритието, че от месеци Надя се е изнесла от брачното им ложе и е отишла да спи настрана в друга стая. Коцето останал на спалнята, само че не можел да я придума да се върне назад.

Причината този път не е нито друга жена, нито скандал, нищо сходно. Причината е миризлива и искрено отвратителна - Надя просто не можела да трае повече пиянската смрад на мъжа си след работа.

Всички чухме с ушите си по какъв начин Коцето се похвали, че изпива по един литър корав алкохол като е на присъединяване или е в дискотеката си. След тези думи и сами можем да се сетим по какъв начин и на какво вони като се прибере, тъй че решението на Надя даже е закъсняло, разясняват източниците.

" Представете си пийнал като пор мъж - залита, орига се, мирише, пърди. Много е секси, няма що! Разбира се, че всяка жена ще избра да се наспи настрана - на мира и чист въздух ", подмятат те.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР