На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон,

...
На пръв поглед думите романтика и мъж звучат като оксиморон,
Коментари Харесай

Ето 6 романтични жеста, за които мъжете мечтаят, но няма да ви признаят

На пръв взор думите романтика и мъж звучат като оксиморон, нали? В днешно време множеството дами мъчно биха позволили, че някъде по света може да съществува сантиментален мъж. Вероятността пък да попаднете на дами, които да познават подобен, даже е още по-малка. Колкото и да не ни се има вяра обаче, става известно, че бъркаме. Мъжете харесват да ухажват, само че също като дамите, и те копнеят да бъдат понякога поглезвани. Вижте за кои сантиментални жестове жадуват господата, само че няма да ви признаят:

Да го изненадате с подарък
Мъжете също обичат приятните изненади. Дали ще е под формата на веществен подарък, вкусна манджа за вечеря или замайващ стриптийз, няма значение. Важното е да им доставите това наслаждение, за което копнее всяко влюбено момче.

Да му говорите нежно
Мъжете обожават чувствения женски шепот. Говорете му безшумно, постепенно и нежно. Споделете му благ спомен или прелестен миг от деня. Усмихнете се. Гледайте го в очите. Покажете му, че този човек ви вълнува мощно и изпитвате извънреден интерес към неговата персона. Това освен ще поласкае мъжкото му его, само че и ще го развълнува както на духовно, по този начин и на физическо равнище.

Да го докоснете
Дали ще е по рамото, бузата или по друго по-горещо място, вие си знаете. Мъжете обаче също са човешки същества и елементарно се възбуждат от деликатния, сякаш несъзнателен, досег на женска ръка по тялото им.

Да го попитате по какъв начин е минал денят му
Покажете интерес, общувайте с обичания си човек, попитайте го по какъв начин е минал денят му. Толкова е простичко, нали? Това е изцяло задоволително, с цел да се почувства той важен и значим във вашите очи и сърце.

Да го изненадате с неудържимото си предпочитание да вършиме обич
Една от най-бленуваните полови мечти на мъжа е обвързвана с това да преотстъпи самодейността в ръцете на партньорката си. В визиите си той е провиснал по тил и не прави нищо, до момента в който тя нежно го милва с косите си и управлява сама любовната игра.

Да му предложите брак
Да, колкото и да не ви се има вяра, има и такива мъже. Експертите считат, че господата, които копнеят предлагането за брак да пристигна от дамата на сърцето им, в действителност не са нито женчовци, нито страхливи. Според психолозите става дума за представители на мощния пол, които желаят да се уверят, че възприятията на отсрещната страна са споделени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР