На пръв поглед Clicker Heroes 2 не изглежда като нещо

...
На пръв поглед Clicker Heroes 2 не изглежда като нещо
Коментари Харесай

Clicker Heroes 2 – играта, която не се нуждае от микротранзакции

На пръв взор Clicker Heroes 2 не наподобява като нещо неповторимо за гейминг културата. В тази игра вие натискате с мишката по терена, усъвършенствате своя фиктивен герой… и по този начин до безкрая. Много такива заглавия към този момент съществуват и изкарват луди пари от почитателите си посредством вътрешни покупки. В Clicker Heroes 2 плащате $30 $ за продукта и толкоз. Никакви микротранзакции!

Още от стартирането ѝ в стадий на ранен достъп Clicker Heroes 2 впечатли играчите и се трансформира в една от най-продаваните игри в Steam . Предшественикът ѝ Clicker Heroes беше безвъзмезден, само че с включени микротранзакции. Типичните неща – обикаляте, биете се с непрестанни маси от чудовища, отключвате нови умения, купувате си съоръжение. И въпреки и продължението е скъпо като за жанра, имайте поради, че по-късно от вас се чака единствено пълноценна игра (и безсънни нощи вероятно). Но кое е по-изгодно за потребителите?

Разработчикът Playsaurus показа повода за тази „солидарност“. Според екипа казусът е бил с „китовете“ или хората, харчещи безгранично огромни суми, подхранвайки маниакално държание. Хората от студиото се почувствали некомфортно:

„В Clicker Heroes 1, ние в никакъв случай не сме желали да тормозим геймърите с магазина ни. Като цяло сме проектирали играта, без да мислим доста за него, тъй че в никакъв случай да не се постанова да давате пари за рубини и да продължавате. Въпреки всичко, открихме, че доста играчи са прахосали хиляди долари за рубини. Можем единствено да се надяваме, че те желаят единствено да ни поддържат, а не да поддържат пристрастяване…“



Clicker Heroes 2 е налична в Steam за Windows компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР