На пръстите на едната ръка бяха желаещите да пият протестърско

...
На пръстите на едната ръка бяха желаещите да пият протестърско
Коментари Харесай

Шепа кафеджии бистриха съдебната реформа на матине пред ЦУМ

На пръстите на едната ръка бяха искащите да пият протестърско кафе през днешния ден. Поредната изява на изпадналите от Народното събрание мераклии за обяздване на правосъдната власт обаче не била митинг. Затова нямало и плакати, предава Канал 3.

Това си било единствено едно пиянство на " Гражданско кафе пред ЦУМ без болтове ", направиха се на забавни " кафеджиите ", все почитатели на шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов. Седянката им отново беше с негово име на уста и отново се трансформира в офанзива против прокуратурата. Особен интерес към мероприятието не бе регистриран, а агитката замязя на група безделници, събрали се на моабет в кварталната градинка.

" Хората се събират да играят карти, да пият кафе ", опитва да изясни задачата на занятието някогашният началник на синия комсомол и народен представител на Иван Костов - Велислав Величков. Избрали ЦУМ поради дебелата сянка и централното място, пък в него се събирали да пият кафе и държавници. Чукнали си срещата, с цел да си приказват все интелигентни хора, по личната му оценка, и да се тюхкат, че конституционни промени претърпели единствено в съда, само че не и в прокуратурата.

Величков дръпна дрънканица по какъв начин забавените каузи и недоволството на жителите от съдилищата и бавното правосъдие щели да си дойдат по местата единствено с едната " правосъдна карта ", която начертал другият гуру на кафеджиите за правосъдна промяна - Христо Иванов преди две години. Но този Висш съдебен съвет не намерил време да я одобри. В същото време Величков се направи на ощипан, когато беше запитан за какво са се събрали на седянка пред ЦУМ, а не пред лъскавия офис на приятеля на Лозан Панов - юриста Иван Тодоров. Едно от лицата на " Правосъдие за всеки " зарови памет в предишното - опитва да върне топката към един различен Иван Тодоров, от дълго време мъртвец, с прозвището Доктора. " Имаше един, дето го гръмнаха на Цариградско шосе ", направи се на вманиачен Величков.

А пред Банята да " си обменят мисли " на утринно матине с него за правосъдната промяна бяха пристигнали още съидейници от митингите против прокуратурата - скандалният някогашен началник на Софийския областен съд Методи Лалов и изпадналият от Народно събрание Методи Андреев. Явно мозъчната им офанзива с кафе не разпали гражданския интерес, тъй като съидейниците си останаха, колкото пръстите на едната ръка.
На пръстите на едната ръка бяха искащите да пият протестърско кафе през днешния ден. Поредната изява на изпадналите от Народното събрание мераклии за обяздване на правосъдната власт обаче не била митинг. Затова нямало и плакати. Това си било единствено едно пиянство на " Гражданско кафе пред ЦУМ без болтове ", направиха се на забавни " кафеджиите ", все почитатели на шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов. Седянката им отново беше с негово име на уста и отново се трансформира в офанзива против прокуратурата. Особен интерес към мероприятието не бе регистриран, а агитката замязя на група безделници, събрали се на моабет в кварталната градинка. " Хората се събират да играят карти, да пият кафе ", опитва да изясни задачата на занятието някогашният началник на синия комсомол и народен представител на Иван Костов - Велислав Величков.

Избрали ЦУМ поради дебелата сянка и централното място, пък в него се събирали да пият кафе и държавници. Чукнали си срещата, с цел да си приказват все интелигентни хора, по личната му оценка, и да се тюхкат, че конституционни промени претърпели единствено в съда, само че не и в прокуратурата. Величков дръпна дрънканица по какъв начин забавените каузи и недоволството на жителите от съдилищата и бавното правосъдие щели да си дойдат по местата единствено с едната " правосъдна карта ", която начертал другият гуру на кафеджиите за правосъдна промяна - Христо Иванов преди две години. Но този Висш съдебен съвет не намерил време да я одобри. В същото време Величков се направи на ощипан, когато беше запитан за какво са се събрали на седянка пред ЦУМ, а не пред лъскавия офис на приятеля на Лозан Панов - юриста Иван Тодоров. Едно от лицата на " Правосъдие за всеки " зарови памет в предишното - опитва да върне топката към един различен Иван Тодоров, от дълго време мъртвец, с прозвището Доктора. " Имаше един, дето го гръмнаха на Цариградско шосе ", направи се на вманиачен Величков. А пред Банята да " си обменят мисли " на утринно матине с него за правосъдната промяна бяха пристигнали още съидейници от митингите против прокуратурата - скандалният някогашен началник на Софийския областен съд Методи Лалов и изпадналият от Народно събрание Методи Андреев. Явно мозъчната им офанзива с кафе не разпали гражданския интерес, тъй като съидейниците си останаха, колкото пръстите на едната ръка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР