На практика каквото кажат руснаците в Сирия, това става. Освен

...
На практика каквото кажат руснаците в Сирия, това става. Освен
Коментари Харесай

Проф Вл. Чуков: Русия диктува в Сирия, Башар остава

На процедура каквото кажат руснаците в Сирия, това става. Освен това наподобява, че събарянето на режима на Асад към този момент не е толкоз настоящ въпрос, колкото беше преди. Това разяснява интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков.
По думите му с решението да изтегли американската войска от Сирия Тръмп е дал своята поръчка за втори мандат.

,,Всъщност още по време предизборната си акция Доналд Тръмп даде обещание, че ще изтегли американските войски от Сирия, само че тогава никой не му повярва. Сега обаче през декември се случиха някои неща, измежду които би трябвало да откроим това, че напредна следствието против него за връзките му с Русия, което би заплашило негов втори мандат``, добави той пред bTV.

,,Самите американци бяха шокирани от това решение за изтеглянето на военните елементи, въпреки че по-голямата част от тях са " за " изтеглянето, само че елитът от горната страна е срещу това. Трябва да се прави разлика сред елита и елементарните хора, които желаят да им се галят ушите и точно това прави Тръмп – гали ушите на своите гласоподаватели, с цел да го изберат за втори мандат``, съобщи специалистът.

Накрая проф. Чуков изрази прочут позитивизъм по отношение на края на военните дейности в страната и понижаване на мигрантския поток към Европа.

,,Ако погледнете данните, убитите сирийци за предходната година са били единствено 20 000 индивида, за разлика от предходните години, когато са били стотици хиляди. Но всичко е и въпрос на политика``, приключи анализаторът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР