На практика е невъзможно Европейския съюз и Великобритания да се

...
На практика е невъзможно Европейския съюз и Великобритания да се
Коментари Харесай

Разговор между Меркел и Джонсън отдалечи още съгласието за Brexit

На процедура е невероятно Европейския съюз и Англия да се договорят за изискванията по раздялата им в период, написа BBC, като цитира източник от държавното управление в Лондон. Това е станало ясно след диалог по телефона сред английския министър председател Борис Джонсън и канцлера на Германия Ангела Меркел, съобщи БГНЕС.
След като повторили позициите си и вероятните взаимни отстъпки станало ясно, че постигането на съглашение преди приключването на месеца е " извънредно малко евентуално ", споделя източникът.
Опитите да се откри компромис сред позициите на Лондон и Брюксел не престават, като нова среща сред Джонсън и ирландския му сътрудник Лео Варадкар е планувана в идващите няколко дни.
Но на фона на дипломатическите ходове, диалогът сред Джонсън и Меркел още веднъж ускори страховете от разновидността, който никой не желае, по този начин наречения корав Brexit. Меркел споделила на Джонсън, че единственият метод да бъде променено безизходното състояние е Северна Ирландия да остане в митническия съюз с Европейски Съюз и да се преценява с разпоредбите на единния пазар във връзка с търговията, с цел да не се трансформира границата й с Република Ирландия във външна за Общността. Както Борис Джонсън, по този начин и Народното събрание в Лондон отхвърлят този вид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР