На практика да“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори

...
На практика да“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори
Коментари Харесай

Борисов: ДПС на практика е в коалицията

„ На процедура да “.

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос дали Движение за права и свободи е в обединението.

Той уточни още, че министър председателят Денков към момента не им е предложил текст за съдружно съглашение.

Попитан какво се случва с подписването на такова съглашение, Борисов разяснява, че към този момент стартира да става смешно за хората, тъй като по-реална коалиция няма по какъв начин да бъдат, добавя Българска телеграфна агенция.  
Помолен да разяснява думите на водача на ГЕРБ, депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи: " Каквото ги поддържаме, сме го посочили, ясно сме го изразили ".

Припомняме, че в края на предходната седмица министър председателят Денков съобщи, че най-важното за него е държавното управление да има  поддръжка в Народното събрание, която да подхожда на задачите, целите и програмата, която извършва.   " За момента има такава поддръжка, работи се по законодателната стратегия, тъй че в случай че това продължава по този начин и успеем да свършим нашите задания, не виждам аргументи за терзание ", съобщи министър председателят, представен от Българска телеграфна агенция.

" Казал съм на министрите ми, че когато вземат значими решения би трябвало да ги разискват с мен. Никой не може да ги командва извън, те са част от нашия Министерски съвет ", добави министър председателят в отговор на въпрос.  
   
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР