На практика да, ДПС са в коалицията. Това заяви в

...
На практика да, ДПС са в коалицията. Това заяви в
Коментари Харесай

Борисов: ДПС на практика са част от коалицията

На процедура да, Движение за права и свободи са в обединението. Това съобщи в границите на постоянната си утринна сводка в коридорите на Народното събрание/бившия Партиен дом, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" За " некоалицията ".... То стартира да става смешно за хората, тъй като по-реална коалиция няма по какъв начин да бъдем. Нямаме съглашение, само че се усещаме виновни, тъй като сме дали своят вот за това държавно управление, да станат тези хора министри ", добави Борисов.

Бившият министър председател продължи с рецензиите си по адрес на фигури от настоящия постоянен кабиент. " Питам ги къде са (земеделският и икономическият министър)? Ротацията е март месец. И аз ги апелирам, откакто и ние сме натиснали тези копчета - да станат дейни, да идат да се срещнат с хората. Законодателно ние сме отсреща, ще съберем подписи, в случай че би трябвало на следващия ден ще го вкарме... ", отговори на въпрос на News.bg той.

По отношение на митингите на зърнарите - Борисов счита, че има нужните решения, законодателни, административни, касаещи се до контрола. " Трябва да се назначат още хора - 200, 300, във фитосаниратния надзор Учудвам се, че и министър председателят, и министъра не се сещат с сектора, митингите ще ескалират. "

И по друга щекотлива тематика - претендентът на ГЕРБ за кмет на София: " И всеки ден да ме питате, няма да ви кажа. Има по-важни неща ", попари интереса на публицистите експремиерът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР