На прага сме на поредните избори в последните няколко месеца.

...
На прага сме на поредните избори в последните няколко месеца.
Коментари Харесай

Елена Йончева: Този път имаме още една причина да гласуваме – президентът Румен Радев |

На прага сме на следващите избори в последните няколко месеца. Но тези избори са по-различни. Сега има още една причина да отидем до изборните секции в неделя – президентът Румен Радев. Това съобщи Елена Йончева, евродепутат от групата на социалистите и демократите, в особено послание за изборите, оповестено на страницата й във Фейсбук.

" Дотук всички ние, без съмнение, показахме че ГЕРБ би трябвало да отстъпи oт ръководството. Това не e реванш. Това е изискването за избавление за страната. Да не бъдем съучастници на мафиотското, властническо ръководство. Затова дано гласуваме ", прикани тя.

За да създадем смяната в България необратима, президентът би трябвало да е човек, който не се опасява да застане на пътя на корупцията, на превзетата страна, против олигархията и преодоляването на правосъдна власт, е нейната позиция:

" Вярвам, че думите постоянно би трябвало да се поддържат с каузи. Нека дам един образец. В негово лице аз открих съидейник. Три години откакто започнах борбата за качеството на автомагистралите и опитите да спра кражбите от огромните инфраструктурни планове, най-сетне има прогрес.

Картината, която се разкрива, е още по-ужасна от тази, която аз видях. Над 70% от парите единствено за един сектор от „ Хемус “ – 60 млн лева, са изтеглени в брой, а градеж съвсем няма.

Дали, в случай че с мен бяха тръгнали съидейници преди три години, щеше да се стигне дотук? Това няма по какъв начин да знам. Но знам, че против мен бяха изпратени хиляда тежки строителни машини, които блокираха София. Същите способи се използваха и в този момент.

Днес обаче те не уплашиха никого, не стопираха борбата за правдивост, тъй като тя има за поръчител президента Румен Радев.

Той е моят избор и за идващите пет години ", безапелационна е Елена Йончева.

Страната ни е пред интервал на огромни трансформации. От нас зависи да минем през него с разсъдък и мисъл за обществото.
Като европейски народен представител съм наясно, че средствата от Брюксел, които ще ни оказват помощ да живеем по-добре, ще постъпят, единствено в случай че укрепим правовата страна и създадем промени в правосъдната система, разяснява още тя. Затова, съгласно нея, е нужна мощна воля, визия и храброст.

Да обединим напъните си, да увеличим силата си, да станем болшинство от българи, които не са примирени, обезверени и апатични. Ние да дефинираме бъдещето си.

" Гласувайте! Има смисъл ", прикани Елена Йончева.



За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР