На прага сме на петите парламентарни избори само за две

...
На прага сме на петите парламентарни избори само за две
Коментари Харесай

Шеги и размисли: Кой за какво си мисли в днешния ден?

На прага сме на петите парламентарни избори единствено за две години. Тъй като днес е денят на шегата, през днешния ден се майтапим, но и размишляваме, а утре предстои да гласуваме. Шега ли са изборите за хората провери Юлиян Стоянов. 

1-ви април - ден на шегата или ден на лъжата. А у нас - през днешния ден е и ден за размисъл. Оказва се обаче, че малко хора у нас ще размишляват върху изборите. 

Анкета:

- Пфф, надали за политика. 

- Е, защо тогава, за обич?

- Има и други неща, то цяла година е ден за размисъл общо взето, не можеш единствено за един ден да решиш за кого ще гласуваш. Това са следващите избори, за жал това май няма да са и последните.

- Какво да мислиш, какъв брой да му мислиш? Колкото и да мисля, все си е това.

Донка и Екатерина са дали своят вот десетки пъти. Вече на над 90 години не се уморяват от избори, тъй като който не гласува…

- Няма право да мрънка. Да си стои у дома, да си мрънка на жена си. 

Комедиантите по света имат професионален празник. По традиция някои от най-хубавите комедианти се събират в зала 1 на НДК. Но тази година залата няма да бъде изпълнена със смях, а с бюлетини.

 
Айнщайн както е споделил - в случай че правиш едно и също нещо доста пъти, а пък очакваш друг резултат, ти не си доста в час. Така че нашите политици ни направиха към този момент безусловно както споделя майка ми - на маймуни. 
Иван Кирков

Въпреки че Иван е с гола глава, той не мисли да влиза в политиката. Но счита, че на политическата сцена има място за още хора.

 
Ако сте почтени и готини хора - хванете вие да се занимавате с тази политика, та най-сетне нещо да се промени. Искам да кажа на вашите фенове да гласоподават. Целете се в по-добро бъдеще.
Иван Кирков

Някои ще бъдат царе или царици. Други пък ще бъдат пешките, които ще отпаднат от играта. Всичко това зависи от всеки един от нас.

- Я не одим и да гласоподавам, тъй че... За кво да одим.

За Euronews Bulgaria Юлиян Стоянов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР