На прага на зимния сезон в Банско отваря врати най-модерния

...
На прага на зимния сезон в Банско отваря врати най-модерния
Коментари Харесай

Новото горещо място в сърцето на Пирин

На прага на зимния сезон в Банско отваря порти най-модерния СПА алпийски хотел в България с изключителни характерности. се отличава от всичко, което е построено до в този момент в региона. Архитектурата е издържана във футуристичен алпийски жанр, а вътрешността се характеризира с високи тавани и множества пространства. Това, което го отличава е големият за България СПА център с 56 градусова минерална вода. Зад плана стои предприемачът Паскал Дойчев, който е създател и притежател на най-голямата фитнес верига Pulse Fitness & Spa и веригата Гранд Хотели - и. Ръководството на хотела споделя, че и при този план ще резервира маркетинговата си тактика, насочена към клубната принадлежност.

„ Както постоянно съм казвал, българският екскурзиант е нашият най-съществен сътрудник. Ще продължим да осигуряваме за нашите посетители висок клас услуги на налични цени, “ споделя Паскал Дойчев. Той прибавя, че с реализацията на този план задачата е да се надгради потребителската задоволеност, като се обезпечат нови сложни прекарвания, със съчетаването на удоволствието от карането на ски и процедури с минерална топла вода измежду планината.

Thѐrme се намира в покрайнините на красивото село Баня и граничи с вековна борова гора. Първите усещания на гостите за уникалността на хотела стартират още с влизането и прекосяването им през просторното предверие, което им дава чувство за безконечност. То се укрепва от дизайнерския алпийски покрив и атриум по средата, който потегля от приземния етаж и доближава до тавана. Всичко е в естествени топли цветове и материали – гранит, дърво/явор/, кожа и мраморни покрития. Всеки ъгъл от лоби бара пресъздава уюта пред горяща камина с чаша алено вино, до момента в който снегът се сипе. Част от стените на главния ресторант, който също не изневерява на островната идея за свободни пространства, са покрити с красиви керамични плочки в арктическо тъмносиньо. Друг акцент е терасата, която разрешава на гостите да се любуват необезпокоявани на майсторството на готвачите. Витринните стени на сладкарницата, закритият басейн и голямата римска баня откриват прелестна панорама към планината. Thѐrme разполага и с втори лоби бар, който с приглушените си светлини е причина за спокойна, сантиментална вечер. Навсякъде прониква естествена светлина от покрива, който е с дървени ферми и остъкляване. Дори и най-претенциозните клиенти не биха могли да намерят нещо безогледно в този хотел. Всеки подробност е изпълнен със жанр и усет.

Застроената повърхност е 27 000 кв. м. и се състои от хотелска част с 160 стаи, 3 триетажни здания с 40 жилището, 19 независими и редови вили за продажба. СПА зоната се простира върху големите 5000 кв. м. В непосредственост се разпростира огромен фитнес център от веригата. Хотелът предлага съвършените условия за конферентен туризъм, оборудван с съвременна зала с амфитеатрално разположение на седалките. Поради огромният мащаб на плана, той се построява на няколко стадия, като още тази есен централната хотелска част и СПА центъра ще посрещат своите посетители. е планиран по този начин, че не просто да се впише в заобикалящата го среда, той се вплита с нея. 13 000 кв.м. от терена се резервират като зелени площи с дребна компактност на застрояване. Той включва детски кътове, спортни и релакс зони, зоо ъгъл с градина и необятни външни басейни, само че няма пространство, което да е за сметка на друго.

СПА центърът на Therme се отличава с преимущества, които другаде не бихте могли да получите. Разполага с многообразие от СПА уреди, които Ви подсигуряват за спокойното и релаксиращо прекарване. Всички вътрешни и външни басейни ще се зареждат с минерална вода, която извира в непосредствена непосредственост с температура 56 градуса. Капацитетът на СПА зоната, която е първата в България с такива характерности е до 500 души по едно и също време. Втората фаза на плана ще е подготвена през последваща календарна година. Включва СПА център, ориентиран към външни гости от Банско и района.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР