На прага на мотосезон 2023 от Пътна полиция - СДВР

...
На прага на мотосезон 2023 от Пътна полиция - СДВР
Коментари Харесай

Пътна полиция с подробности за откриването на мотосезон 2023

На прага на мотосезон 2023 от " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи дадоха насоки за сигурността на пътя.

Тази година той ще премине под надпис " Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи! ". 

" За миналата година имаме единствено 1 загинал мотоциклетист с помощта на превантивните ограничения, 91 са тежките произшествия, 95 са ранените лица. Нарушенията на мотоциклетистите са 97. Апелирам да не се разрешава да се кара след приложимост на алкохол и упойващи субстанции. Самите водачи, когато качват пасажери, да ги карат да употребяват каски. Младите водачи да се преценяват с метеорологичните условия, да се ръководят механически изправни МПС-та. Основният пунк за събиране за мотосезона е зала " Арена Армеец ". Ще бъде затворено единствено " Цариградско шосе " в разнообразни сектори. Ще обезпечим мероприятието ", съобщи комисар Златанов - зам.-началник на " Пътна полиция ".

За миналата година са взели участие към 10 хиляди Участници. Митко Рашков клуб джелначени.

" Стремим се да отстраняваме всички отрицателни прояви през годината. С всичкото това, което вършим, резултатът е налице. Апелирам всички участници в придвижването да съблюдават разпоредбите ", сподели Митко Рашков от мотоклуб  " Джентълмени ". 

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР